Eng

Es

It

Sp

Штанд ТОГМ на овогодишњем сајму туризма

Штанд ТОГМ на овогодишњем сајму туризма

Највећа туристичка организација у земљи и у југоисточној Европи, Београдски сајам туризма, отворена је данас. Јубиларни 40. сајам отворила је премијерка Републике Србије Ана Брнабић, министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, градоначелник Београда Синиша Мали и министарка туризма Републике Грчке Елена Кундура, земље која је партнер овогодишњег сајма.

Отварању овогодишњег Сајма туризма присуствовао је и председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић. Председник је обишао и штанд ТОГМ где је разговарао са посетиоцима сајма. Милановачки штанд јепосетио и министар Расим Љајић са којим се сусрео председник Ковачевић и срдачно поздравио.

Штанд ТОГМ је у знаку јубилеја 165 година од оснивања вароши. Посетиоци штанда Туристичке организације нашег града могу се информисати о сеоском туризму који је окосница овог краја. Такође, посетиоцима ће биће представљен и Српски фестивал светске музике, који ове године слави јубилеј 10 година постојања и биће одржан од 18.04.-23.04. са богатим програмом. За овогодишњи сајам Туристичка организација посебну пажњу је посветила промоцији сувенира и сувенирског програма. На штанду ТОГМ Културни центар општине Горњи Милановац представиће међународнуманифестацију Бијенале уметности минијатуре које ће се ове године одржати у априлу месецу.

Штанд ТОГМ налази се у Хали 4 београдског сајма.

Previous Председник разговарао са грађанима

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I