SUTRA PRVA SEDNICA NOVOIZABRANOG OPŠTINSKOG VEĆA, USKORO I SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Novoizabrani organi opštine Gornji Milanovac odmah su počeli sa radom.
Predsednik opštine Gornji Milanovac, Milisav Mirković, izabran na ovu funkciju u ponedeljak 4.06.2012. godine na prvoj sednici novog saziva Skupštine opštine, zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća za petak, 8.06.2012. godine sa početkom u 9 sati.
Na ovoj sednici Opštinsko veće postaviće svog sekretara za naredni mandatni period i odmah će razmatrati čitav niz ozbiljnih pitanja. Tako će se na dnevnom redu između ostalog naći nacrt odluke o završnom računu budžeta opštine za 2011. godinu i izmene i dopune ovogodišnjeg budžeta opštine, kao i Program uređenja, zaštite i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Gornji Milanovac za 2012. godinu i ovogodišnji Operativni plan za odbranu od poplava za vode drugog reda na teritoriji naše opštine. Pored toga, članovi Veća izjašnjavaće se o predlogu rešenja o davanju saglasnosti Predškolskoj ustanovi “Sunce” na odluku o organizovanju ovogodišnjeg letovanja dece u Buljarici i razmatraće informaciju o građevinskom stanju školske grade OŠ “Arsenije Loma” Rudnik, kao i druga pitanja.
S obzirom na zakonske rokove vezane za donošenje određenih akata, koji se moraju ispoštovati, očekuje se da sednica Skupštine opštine usledi već u toku naredne nedelje, najverovatnije u četvrtak, 14. juna 2012. godine.

Previous KONSTITUISANA SKUPŠTINA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC I IZABRANI NOSIOCI NAJVIŠIH FUNKCIJA U OPŠTINI GORNJI MILANOVAC

Leave Your Comment