Eng

Es

It

Sp

Технички и polisy мониторинг пројекта „Наша имовина подржава наш развој“

Технички и polisy мониторинг пројекта „Наша имовина подржава наш развој“

Чланови пројектног тима Општине Горњи Милановац на пројекту „Наша имовина подржава наш развој“ посетили су Општину Лучани у оквиру редовног техничког и polisy мониторинга за пројекат „Наша имовина подржава наш развој“ који је реализован у оквиру EU Exchange 4. Мониторингу су присуствовали менаџерка за нови EU Exchange 5 програм, мeнтори, консултанти за попис, упис и управљање имовином, менаџер пројекта и чланови радног тима из општина Горњи Милановац, Ариље и Лучани.

Представници општина Горњи Милановац, Лучани и Ариље заједнички реализују пројекат „Наша имовина подржава наш развој“ у оквиру програма ЕU Exchange 4 програма који финансира Европска унија, а спроводи Стална конференција градова и општина (СКГО).

Током трајања мониторинга још једном је направљена ретроспектива целокупног пројекта, спроведених активности и презентовни резултати пројекта.

Закључак свих учесника на пројекту је да је пројекат успешно спроведен имајући у виду све изазове са којима су се партнерске општине суочавале током реализације.

Пројекти тим тренутно ради на писању Коначног извештаја и комплетирању документације која се подноси у пакету са Коначним извештајем.

Previous Pукометаши РК „Омладинац“ у вишем рангу

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2023 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб одржава и ажурира: АVI SOLUTIONS