ТО Горњи Милановац лауреат „Туристичке слагалице“

Горњомилановачка Туристичка организација постала је лауреат награде „Туристичка слагалица“

Туристичка организација општине Горњи Милановац постала је лауреат награде „Туристичка слагалица“ у категорији – најуспешнија традиционална манифестација – за организацију „Дана Књегиње Љубице“ у Враћевшници на VIII Сусретима организатора манифестација 2014/15. године, одржаним у Београду.

Домаћини овогодишње доделе награда били су редакција часописа „Водич кроз туристичке манифестације“ и Привредна комора Србије.

Једнодневно дружење, одржано у среду, са мотом „Креирајмо будућност манифестација у Србији заједно„, окупило је велики број посвећеника овом туристичком производу, који је Србију дефинисао као земљу манифестација.

На овом скупу је најављено одржавање II Фестивала манифестација који ће се непосредно пред почетак главне манифестационе сезоне, од 15. – 17. маја, дешавати у Земуну. То ће бити прилика да се представи велики број манифестација из целе Србије и да се искористи присуство медија да се њихов промотивни део омасови. Други сегмент на Фестивалу биће посвећен старим занатима, а биће представљени и сувенири, са идејом да свака манифестација има свој аутентични сувенир.

Previous Милановачка деца на Златибору