Eng

Es

It

Sp

„Тражи се Љубица“

„Тражи се Љубица“

У службеним просторијама ЈКП „Горњи Милановац“ уприличена је изложба ликовних радова који су пристигли на тему селективног одлагања отпада, а у склопу акције „Тражи се Љубица“, коју спроводи то предузеће. Учешће су узеле основне школе са територије општине, и сходно слогану „важно је учествовати“ све школе ће добити награде.

„Угостили смо представнике основних школа са територије наше општине, поводом ликовног конкурса на тему „Тражи се Љубица“. Пристигло је око 500 радова наших младих суграђана и то нам је послужило као повод да организујемо изложбу у службеним просторијама ЈКП „Горњи Милановац“. Школама ћемо као награде поклонити лопте за часове физичког васпитања и канте за смеће. Школе ће празнити канте у контејнере за селективно одлагање отпада“, рекао је вршилац дужности директора ЈКП „Горњи Милановац“ Иван Лазић.

Према речима руководства ЈКП „Горњи Милановац“, сличне акције организоваће се и у будућности са жељом да се о селективном одлагању отпада и о заштити животне средине зна што више.

Previous Одржана седница Штаба за ванредне ситуације

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I