Turistička ponuda sela Srbije za treće doba u letnjoj sezoni 2011. godine I

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac učestvovala je u sredu 25. maja 2011. godine, u prostorijama „JUTE“ u Beogradu, na prvoj prezentaciji „Turističke ponude sela Srbije za treće doba“ u letnjoj sezoni 2011. godine. Na prezentaciji su učestvovali i turističke organizacije Kosjerić, Osečina, Ljubovija, kao i aktivni članovi Udruženja preduzetnika u seoskom turizmu Srbije iz Mionice, Šapca, vlasnici salaša iz Vojvodine i predstavnici Izvršnog veća Vojvodine.
Prezentaciju su organizovali Udruženje preduzetnika u seoskom turizmu Srbije, Nacionalna asocijacija turističkih agencija „JUTA“ i turistička agencija „Rekreaturs“ iz Beograda.
Turističke organizacije i pružaoci usluga u seoskom turizmu su ovom prilikom izložili programe i uslove prodaje svojih usluga prilagodjene za penzionere. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici 20 penzionerskih organizacija i udruženja penzionera sa područja beogradskih opština.
Bogatu ponudu seoskog turizma i ukupan turistički potencijal naše opštine prezentovala je direktor turističke organizacije opštine Gornji Milanovac Mira Mirković.Tom prilikom prisutnima je podeljen štampani propagandni materijal, a naša domaćica Ljiljana Mišić iz Trudelja predstavila je svoje domaćinstvo i sa drugim domaćinima, priredila gostima ugodnu zakusku.

Previous Započeta realizacija projekta „Vodosnadbevanja po evropskim standardima“, doniran sredstvima Evropske unije I

Leave Your Comment