Turnir u karateu „Šumadija open 2011“

U ponedeljak, 10. oktobra 2011. godine u Svečanoj sali Okružnog načelstva održana je konferencija povodom turnira u karateu pod nazivom „Šumadija open 2011“ koji će se održati u nedelju, 16. oktobra 2011. godine u Gornjem Milanovcu.
Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković izjavio je tom prilikom da se i ovoga puta Milanovčani moraju pokazati kao dobri domaćini. Reč je o takmičenju međunarodnog karaktera, a povod za njegovo održavanje jeste 40 godina postojanja Karate kluba „Takovo“ iz Gornjeg Milanovca. Pokrovitelj ovog takmičenja je Opština Gornji Milanovac.
Nenad Vučićević, potpredsednik Karate kluba „Takovo“ zahvalio se Opštini Gornji Milanovac što je prihvatila da bude pokrovitelj ovog takmičenja i istakao da je ovo samo jedan od načina na koji ona podržava aktivnosti Karate kluba „Takovo“. On je takođe rekao da je organizaciju ovog takmičenja Klub dobio prijavom na Konkurs Srpske Karate Unije. Pored velikog broja gostiju iz Srbije očekuje se jedan broj iz bivših jugoslovenskih republika. Vučićević je ovom prilikom istakao i da je ovo idealna prilika da se i naša Opština promoviše s obzirom da će Srpska Karate Unija obezbediti medijsko pokriće nacionalne televizije RTS-a i sportskog kanala SOS.
Tomislav Drašković, predsednik regiona Centralno – zapadne Srbije, pohvalio je saradnju Opštine Gornji Milanovac i karate kluba „Takovo“ u organizaciji ovog takmičenja i istakao da će i pored teških vremena u kojima se nalazimo organizacija takmičenja „Šumadija open 2011“ biti na zavidnom nivou.
Takmičenje će biti zvanično otvoreno u nedelju, 16. oktobra 2011. godine u 10.00 sati. Takmičenje će otvoriti Predsednik opštine Milisav Mirković.

Previous Vodovod u Brđanima

Leave Your Comment