Vodovod u Brđanima

U ponedeljak, 10. oktobra 2011. godine u Kabinetu Predsednika opštine održan je sastanak sa ciljem pronalaženja rešenja za nastavak izgradnje vodovoda u Brđanima.
Pored Predsednika opštine Milisava Mirkovića i Predsednika skupštine opštine Mihaila Vučetića sastanku su prisustvovali i predstavnici Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac“, predstavnici Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac i ispred izvođača do sada izvedenih radova na vodovodu u Brđanima – MPP „Jedinstvo“ Sevojno generalni direktor g-din Mića Mićić.
Na sastanku je utvrđeno da ukupna potrebna sredstva za završetak ovog vodovoda iznose 50.000.000,00 dinara i razmatrane su mogućnosti za njihovo obezbeđenje. Nakon sastanaka koji su planirani da se održe do kraja ove sedmice sa predstavnicima Republičke direkcije za vode biće utvrđen način na koji će se obezbediti potrebna sredstva za ove namene kao i da li će se radovi na završetku vodovoda u Brđanima nastaviti do kraja ove ili u prvoj polovini naredne godine.

Previous Šahovski klub „Metalac-Takovo“ ušao u prvu ligu Srbije

Leave Your Comment