Eng

Es

It

Sp

У току извођење радова на путу у МЗ Коштунићи

У току извођење радова на путу у МЗ Коштунићи

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић јуче је обишао радове на деоници пута у Коштунићима.

– Настављамо пуном паром са асфалтирањем локалних и некатегорисаних путева. Тренутно су у Коштунићима радови на путу у дужини од 770 метара. Цела инвестиција износи око 4 милиона и 300 000 динара, од чега су грађани учествовали са милион и 300 000 динара. Овај путни правац је јако битан јер повезује околне куће са центром варошице, тако да мештани неће више морати да иду обилазним путем – рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Мештани коментаришу да им је овај пут од изузетног значаја и да им је асфалтирање ове деонице много олакшало свакодневне активности.

–Овом деоницом спајамо Коштуниће и Прањане, тако да нам је ово јако битан пут. Овом приликом бих се захвалио председнику општине на сарадњи, Јавном предузећу за изградњу и његовом директору Божидару Вучетићу као и његовим сарадницима – изјавио је Иван Дамљановић, председник Месне заједнице Коштунићи.

– Ми, мештани овог засеока, одлучили смо пролетос да се ангажујемо око асфалтирања овог пута и уз помоћ председника Ковачевића смо то и успели. Све је урађено по плану, професионално и квалитетно – рекао је Станко Томовић из Коштунића.

Председник Ковачевић је најавио да ће овај пут бити у правој функцији за годину дана јер је у плану и изградња моста преко реке Чемернице. Тренутно је наручен пројекат, и тек кад буде урађен прописан и квалитетан мост, овај пут ће доћи до изражаја. Ковачевић је рекао да је искористио прилику да обиђе и радове на регионалном путу и да је веома задовољан динамиком и квалитетом радова.

Previous У току радови на локалном путу у Богданици који повезује четири општине

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I