Eng

Es

It

Sp

Улица Милоша Великог добила нов асфалт

Улица Милоша Великог добила нов асфалт

Улица Милоша Великог у дужини од 416 метара добила је потпуно нови асфалт. Грађевинске машине фирме „ДИС нискоградња“ од суботе су на терену и очекује се да комплетан посао буде готов у наредних дан-два.

Како су терену изјавили мештани ове улице, веома су задовољни што су коначно добили нов асфалт, јер како су објаснили улица је била у јако лошем стању. Брачни пар Ранђеловић, Славиша и Рада, кажу да је коловоз у овој улици пре асфалтирања доста био оштећен. Славиша каже да он већ тридесет и осам година живи у овој улици:

„Радови који се изводе су изврсни. Урађена је добра дебљина асфалта, лепо је поваљано, а добар је и нагиб. Велика штета је што сада уједно није урађена и канализација која становницима Милоша Великог задаје велике проблеме.“ Његова супруга Рада се надовезала на причу свог супруга и изјавила да је презадовољна урађеним: „Све је лепо, леп нам је и асфалт. Пре ових радова је било страшно. Биле су велике рупе, разбијен асфалт, изливена вода и блато на све стране.“ Она каже да ће се асфалтирањем улице сачувати и аутомобили који су због великих рупа раније трпели велика оштећења. Још један становник Милоша Великог, Слободан Јефтовић станар је ове улице већ двадесет и пет година и каже да је такође веома задовољан радовима који се изводе:

„Зар има нешто лепше када се раде путеви, када се ради вода, када се ради оно што је човеку животно неопходно? Ово је лепота. Камо среће да се радило али и да се настави са радовима и у будуће. Ово је фантазија.“ Он каже да је раније улица била пуна бара, блата и да је то станарима задавало велике проблеме.

Општина Горњи Милановац је из буџета издвојила 5.928.660,00 динара како би улица Милоша Великог добила нов асфалт.

Previous Дом здравља Горњи Милановац добио акредитацију

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I