Eng

Es

It

Sp

Улица Милоша Великог добила нов асфалт

Улица Милоша Великог добила нов асфалт

Улица Милоша Великог у дужини од 416 метара добила је потпуно нови асфалт. Грађевинске машине фирме „ДИС нискоградња“ од суботе су на терену и очекује се да комплетан посао буде готов у наредних дан-два.

Како су терену изјавили мештани ове улице, веома су задовољни што су коначно добили нов асфалт, јер како су објаснили улица је била у јако лошем стању. Брачни пар Ранђеловић, Славиша и Рада, кажу да је коловоз у овој улици пре асфалтирања доста био оштећен. Славиша каже да он већ тридесет и осам година живи у овој улици:

„Радови који се изводе су изврсни. Урађена је добра дебљина асфалта, лепо је поваљано, а добар је и нагиб. Велика штета је што сада уједно није урађена и канализација која становницима Милоша Великог задаје велике проблеме.“ Његова супруга Рада се надовезала на причу свог супруга и изјавила да је презадовољна урађеним: „Све је лепо, леп нам је и асфалт. Пре ових радова је било страшно. Биле су велике рупе, разбијен асфалт, изливена вода и блато на све стране.“ Она каже да ће се асфалтирањем улице сачувати и аутомобили који су због великих рупа раније трпели велика оштећења. Још један становник Милоша Великог, Слободан Јефтовић станар је ове улице већ двадесет и пет година и каже да је такође веома задовољан радовима који се изводе:

„Зар има нешто лепше када се раде путеви, када се ради вода, када се ради оно што је човеку животно неопходно? Ово је лепота. Камо среће да се радило али и да се настави са радовима и у будуће. Ово је фантазија.“ Он каже да је раније улица била пуна бара, блата и да је то станарима задавало велике проблеме.

Општина Горњи Милановац је из буџета издвојила 5.928.660,00 динара како би улица Милоша Великог добила нов асфалт.

Previous Дом здравља Горњи Милановац добио акредитацију

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I