Eng

Es

It

Sp

Успешно угашен пожар у Улици Солунског фронта

Успешно угашен пожар у Улици Солунског фронта

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић обишао је данас столарску радионицу и стамбени објекат које је јуче захватио пожар. Изражавајући саосећање са породицом Маричић због настале ситуације, председник је у разговору са власником објеката Ацом Маричић дао пуну подршку и изнео предлоге на који начин би општина Горњи Милановац могла да помогне у санирању штете.

Наиме, јуче је око 10:30 часова дошло је до пожара у Улици Солунског фронта 70, у коме је горела столарска радња „АМИСС“ Горњи Милановац, а пожар се пренео и на стамбени објекат.

У пожару је изгорела столарска радионица површине око 130 м2, разни ситни алат у радионици и материјал који се налазио у радионици, а који је био припремљен за обављање производње. У пожару је изгорео већи део дрвене кровне конструкције на кући са покривком од црепа, а услед продуката горења и топлоте оштећене су просторије на поткровљу, при чему су такође услед продора воде приликом гашења пожара оштећене таванице од гипсаних плоча у приземљу и поткровљу и подне облоге од паркета.

На гашењу пожара учествовала је ватрогасна јединица са 7 ватрогасца спасилаца и 4 возила. Пожар је угашен у 13:05 часова и није било повређених и настрадалих лица.

Previous Планирани буџет за наредну годину 1,6 милијарди динара

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I