Eng

Es

It

Sp

Vodovod za naseljena mesta Kalimanići, Ljutovnica, Šilopaj, Nakučani i Klatičevo

Vodovod za naseljena mesta Kalimanići, Ljutovnica, Šilopaj, Nakučani i Klatičevo

 

U subotu 29. oktobra 2011. godine u Kalimanićima Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković svečano je pustio u rad vodovod za naseljena mesta Kalimanići, Ljutovnica, Šilopaj, Nakučani i Klatičevo.
U svom obraćanju prisutnima on je čestitao na uspešno završenim radovima, poželeo dugogodišnje korišćenje novoizgrađenog vodovoda i izrazio nadu da će ovaj doprinos standardu života stanovnika na selu pored drugih doprinosa opštine Gornji Milanovac, doprineti ostanku mladih na njemu i tako podmlađivanju seoskog stanovništva. U svom obraćanju prisutnima Predsednik opštine je rekao i da je ovo jedna od krupnijih i važnijih investicija opštine Gornji Milanovac koja je završena ove godine.
Vodovod je izgrađen sredstvima koja su prikukupili stanovnici ovih pet sela i sredstvima Republičke direkcije za vode i Opštine Gornji Milanovac. Ukupan broj korisnika novoizgrađenog vodovoda je 106 domaćinstava. Prema rečima predsednika Mesne zajednice Kalimanići i predsednika Odbora za izgradnju vodovoda Srboljuba Nešovića kapacitet vodovoda je dosta veći od potreba trenutnih korisnika tako da postoji mogućnost priključenja na mrežu novih korisnika.

Претходни 100 godina Fudbalskog kluba „Takovo“

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I