Eng

Es

It

Sp

Војска Србије допремила 3 цистерне и 3 резервоара за воду у Горњи Милановац

Војска Србије допремила 3 цистерне и 3 резервоара за воду у Горњи Милановац

Три цистерне за допремање пијаће воде, у оквиру најављене помоћи Војске Србије стигле су јуче током послеподневних часова из Крушевца у Горњи Милановац.

Према речима Милорада Димитријевића, начелника општинског Штаба за ванредне ситуације, захваљујући новим цистернама али и капацитетима којима располаже Јавно комунално предузеће наредних дана биће значајно олакшана испорука воде у све делове града.

– Пре свега желим да се захвалим врху државе што су препознали наш проблем и председнику Александру Вучићу који је лично издао налог да се ангажују припадници Војске, како за помоћ нашој тако и суседним општинама, обзиром на целокупну ситуацију у готово читавом Моравичком али и у суседним окрузима. Од сутра ујутру очекујемо да ће вода бити много доступнија и приступачнија свим суграђанима. Цистерне су капацитета од 6 до 9 тона, што је сасвим довољно, више пута до сада су провераване за потребе Војске тако да ће испунити наше потребе – рекао је Димитријевић.

Димитријевић је нагласио да није очекивао да ће Горњи Милановац одмах добити све три цистерне, али да је веома захвалан на брзој реакцији. Током вечери у град су допремљена и три резервоара, два од 3.7 тона и један капацитета 5 тона, који ће такође од данас бити постављени на одређеним локацијама како би се грађанима максимално олакшао период рестрикција.

Previous Швајцарска делегација у посети реконструисаној „малој Брусничкој школи“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I