Eng

Es

It

Sp

Замена расвете на градском и сеоском подручју је у току

Замена расвете на градском и сеоском подручју је у току

Општина Горњи Милановац већ трећу годину за редом улаже значајна средства у одржавање и замену уличне расвете како на градском тако и на сеоском подручју. До сада је за ову намену опредељено 60 милиона динара.

Данас је завршена замена расвете у улици кнеза Александра од раскрснице са Ломином до раскрснице са Таковском улицом а укупна вредност радова је 19 милиона 865 хиљада 400 динара.

-Поред замене лед расвете на ужем градском подручју предвиђена је и замена живиних сијалица на сеоском подручју. До сада је овај посао завршен на Старој прузи, у Грабовици, делу према Градском гробљу, затим у Горњим Бранетићима, Варницама и Драгољу – каже Бранко Мартиновић, помоћник председника општине за саобраћај и инфраструктуру и додаје – постављено је укупно 260 натријумових и 150 сијалица.

– Лед расвета омогућава даљиснко управљање интензитом светлости што је веома битно за одвијање саобраћаја – истакао је Мартиновић.

На сеоском подручју постављено 70 нових натријум сијалица, а наредних дана расвета ће бити замењена у делу града поред Гимназије, од Дома културе до кружног тока у Љубићској улици као и у доњем делу улице Вука Караџића. Рок за извођење радова је 28. децембар а извођач је предузеће Elektro Energy.

Previous JП за изградњу општине спремно за зимску сезону

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I