Eng

Es

It

Sp

Zapaženo učešće Turističke organizacije Gornji Milanovac na nedavno održanom sajmu turizma u Beogradu

Zapaženo učešće Turističke organizacije Gornji Milanovac na nedavno održanom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac imala je veoma zapažen nastup na 34.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 23-26 februara 2012. godine.
Na zajedničkom prostoru, predstavile su se Turističke organizacije Topole i Gornjeg Milanovca, kao destinacije za kraljevski odmor. Naziv štanda imao je simbolično značenje, kojim smo želeli da podsetimo da su poslednje srpske kraljevske dinastije sa ovih prostora, ali i da pošaljemo poruku da se na ovim prostorima uspešno razvija seoski turizam.
Opremanje celokupnog izlagačkog prostora povereno je „AKVA TIMU“ iz Gornjeg Milanovca, a pomoć u uređenju štanda pružila je Cvećara „Nikola“iz Gornjeg Milanovca. Na izuzetno lepoj lokaciji, privukli smo pažnju posetilaca modernim izgledom štanda sa dva led ekrana, na kojima se sve vreme smenjivala video prezentacija turističkih destinacija dve opštine, kao i raznim aktivnostima koje su se odvijale na izuzetno lepo uređenom prostoru.
Turistička ponuda opštine Gornji Milanovac predstavljena je kroz interesantan štampani materijal i prezentaciju na led ekranu. Pored postojećeg promotivnog materijala, predstavljen je novi katalog o turističkim potencijalima opštine Gornji Milanovac „Turizam Rudničko-takovskog klastera“, koji je urađen u saradnji sa udruženjem „Turizam u selima Srbije“ iz G. Milanovca, a finansiran kroz projekat iz sredstava EU. Predstavljen je i flajer „Tragom dinastije Obrenović“, kojim smo želeli da prikažemo sve lokacije na teritoriji opštine koje imaju obeležja poslednje srpske dinastije. Pored toga, promovisan je i nov katalog: Vodič kroz turističke destinacije na teritoriji opštine Gornji Milanovac.
Prvi put smo bili u prilici da omogućimo svojim saradnicima da izlože proizvode i prikažu aktivnosti na ovom štandu, a mogućnost su iskoristili TRC „Momčilo Čeković“ iz Koštunića, Udruženje građana koje organizuje Svetski šampionat u spremanju gulaša, a svoj propagandni materijal izložili su brojni domaćini koji imaju kategorisana domaćinstva za seoski turizam. Štand je privukao značajnu medijsku pažnju, a tome je doprineo i program koji su izveli učenici Osnovne škole „Ivo Andrić“ iz Pranjana.
Nadamo se da će naša uspešna prezentacija na sajmu zainteresovati turiste da češće posećuju naše turističke detinacije, da provode odmor u našim selima i osete gostoprimstvo naših domaćina.

Претходни MINISTAR PROSVETE I NAUKE POSETIO GORNJI MILANOVAC

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I