Eng

Es

It

Sp

Завршена улица Бранка Радичевића

Завршена улица Бранка Радичевића

Председник општине Дејан Ковачевић и начелник Општинске управе Александар Јевтовић обишли су улицу Бранка Радичевића која је асфалтирана и у којој су постављене нове шахте.

„Пре неколико дана почело је асфалтирање улица у граду и локалних путева у селима. У граду је комплетно завршена улица Бранка Радичевића. Око 150 милиона динара опредељено је за инфраструктуру у овој години. У наредном периоду имаћемо још четири улице у граду које ћемо асфалтирати, две се комплетно раде из буџета општине Горњи Милановац, а за друге две је аплицирано код Министарства привреде и договорено је да локална самоуправа финансира 50 одсто радова,а Министарство привреде остатак. На две локације у граду раде се и тротоари, посебно је важна Хајдук Вељкова улица где има пуно пешака и ученика који тим путем иду у школу“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић приликом обиласка улице.

„Сада је много боље, радови су брзо завршени и мислим да је улица одрађена како треба. Надам се да су и други људи из улице задовољни“, истакла је Мира Радојичић која живи у улици Бранка Радичевића.

Улица Бранка Радичевића урађена је у дужини од 190 метара и за то је издвојено 2.314.570,08 динара.

Previous Због суше угинуле рибе у Дичини и Деспотовици

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I