Eng

Es

It

Sp

Завршени радови на изградњи улице Војводе Раке Љевајца

Завршени радови на изградњи улице Војводе Раке Љевајца

Радови на изградњи Улице Војводе Раке Љевајца на велико задовољство грађана општине Горњи Милановац данас су завршени асфалтирањем улице.

Укупна вредност фазне изградње поменуте улице је 4 милиона динара односно прва фаза, завршена 2014. године, као и управо завршена друга фаза изградње улице износе по 2 милиона динара.

„Проблеми који су постојали у вези водоводне и канализационе мреже у овој улици, а који су отежавали нормалан живот и рад њених становника, решени су током извођења радова на изградњи“ рекао је председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић.

Подсећања ради, почетком текућег месеца председник Мирковић са својим сарадницима обишао је радове на изградњи и том приликом изразио захвалност мештанима ове улице на разумевању и стрпљењу које су показали све ове године приликом сусретања са низом проблема пре њеног уређења.

Инвеститор радова на изградњи Улице Војводе Раке Љевајца је Општина Горњи Милановац преко горњомилановачке месне заједнице, док извођач радова је горњомилановачко предузеће „Свин“.

„Све инвестиције морају се успешно и законито спроводити али пре самог почетка радова неопходно је решити сва претходна питања међу којима је и решавање имовинско-правних односа да би реализовање инвестиције било ефикасно“ подвукао је председник општине Милисав Мирковић.

Previous Честитке градоначелнику Комуне Вефсн на реизбору

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I