Eng

Es

It

Sp

Jесење чишћење града

Jесење чишћење града

Општинска управа општине Горњи Милановац (Канцеларија за заштиту животне средине), у сарадњи са предузећем „ФОКА“ д.о.о. из Горњег Милановца, које je обезбедило и донирало 1.000 кеса за сакупљање отпада, организовала је акцију „Јесење чишћење нашег града 2017“.

Циљ акције је да се уреди и очисти град, да се кроз заједничко дружење и рад деца едукују о потреби правилног депоновања отпада, али и да примером покажу сваком појединцу, који се немарно односи према чистоћи нашега града, да је много више оних који желе чист и уредан град.

ЈКП „Горњи Милановац“је у оквиру акције, уз дељење плавих (за папир) и жутих (за ПЕТ амбалажу) кеса учесницима и заинтересованој јавности, промовисао примарну селекцију отпада на свом штанду.

Поред радника Канцеларије за заштиту животне средине и Одељења за инспекцијске послове, појединци из других одељења Општинске управе, који су раније као координатори учествовали у оваквим акцијама, укључили су се у координацију рада на чишћењу града и дежурство током саме акције.

Сви учесници акцијеокупили су се на Тргу кнеза Михаила у 12 часова, одаклесу кренули на чишћење унапред одређених локација.

Previous Jесење чишћење града

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I