Eng

Es

It

Sp

Jесење чишћење града

Jесење чишћење града

У четвртак, 26. октобра 2017. године,Општинска управа општине Горњи Милановац – Канцеларија за заштиту животне средине, у сарадњи са предузећем “ФОКА“ д.о.о. из Горњег Милановца, које обезбеђује и донира 1.000 кеса за сакупљање отпада, организује ванредну јесењу акцију “Јесење чишћење нашег града 2017“.

Циљ акције је да уредимо и очистимо наш град, да се кроз заједничко дружење и рад едукујемо о потреби правилног депоновања отпада, али и да примером покажемо сваком појединцу, који се немарно односи према чистоћи нашега града, да нас је много више који желимо чист и уредан град, који не без разлога већ дуго носи назив БЕЛОГ ЛАБУДА У ЗЕЛЕНОМ ЈЕЗЕРУ ШУМАДИЈЕ.p>

ЈКП „Горњи Милановац“ ће у оквиру акције, уз дељење плавих (за папир) и жутих (за ПЕТ амбалажу) кеса учесницима и заинтересованој јавности, промовисати примарну селекцију отпада на свом штанду.

Општинска управа обезбедила је заштитне рукавице, које ће се уз кесе, делити учесницима у акцији. Поред радника Канцеларије за заштиту животне средине и радници Одељења за инспекцијске послове, као и појединци из других одељења који су раније, као координатори учествовали у оваквим акцијама, ће се укључити у координацију рада на чишћењу града и дежурства током саме акције.

Сви учесници акције се скупљају на Тргу кнеза Михаила у 12 часова (сем учесника из Основне школе „Десанка Максимовић“, који би са акцијом, уз своје координаторе и дежурна лица, кренули из дворишта своје школе), где би им се поделиле кесе и рукавице, те би са својим одређеним координаторима и дежурним лицима, кренули на чишћење унапред одређених локација. Акција би требало да се реализује до 14 часова.

Previous Министар пољопривреде посетио Горњи Милановац

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I