Eng

Es

It

Sp

Фондација „Новак Ђоковић“ у Прањанима

Фондација „Новак Ђоковић“ у Прањанима

Представници Фондације „Новак Ђоковић“ боравили су данас у Прањанима, где су посетили објекат Предшколске установе „Сунце“ и мобилијар који је ова Фондација поставила у 2016. години.

Вредност овог мобилијара је близу 500.000 динара, а Предшколска установа „Сунце“ је трећа у Србији која је имала част да буде део пројекта који финансира највећи српски спортиста свих времена, после објеката у Србобрану и Старој Пазови.

„Изузетно ми је задовољство и част што су представници Фондације „Новак Ђоковић“ данас овде са нама. Изузетно смо поносни што смо и ми једна од установа у Србији којаје добила ову изузетну донацију. Још је већа част када видимо која људска и спортска величина стоји иза ове Фондације. Ово је и потврда да је Предшколска установа „Сунце“ препознатљива и изван локалних оквира“, рекла је в.д. директора Предшколске установе „Сунце“ Маја Миловић.

„Игралишта су од кључног значаја за развој деце, јер она кроз игру истражују, спознају окружење, развијају моторичке и способности социјалне интелигенције. Тежимо да створимо погодне услове за психофизички развој деце и простор у којем ће свакодневно задовољити своје потребе. Игра и бављење спортом представљају веома важне сегменте одрастања и Фондација је посебно посвећена срединама које до сада нису имале најадекватније услове. Значај ангажовања локалне самоуправе и слух који имају за овакве ствари нам много олакшава сарадњу и можемо рећи да смо изузетно задовољни досадашњим постигнућима“, истакла је Горана Џуџа Јаковљевић, пројектна менаџерка Новак Ђоковић фондације.

Председник општине Дејан Ковачевић, који се налази на Годишњој скупштини Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД), изразио је захвалност Фондацији: „У име Општине Горњи Милановац захваљујем Вам се на донацији мобилијара за објекат Предшколске установе „Сунце“ у Прањанима. Један од главних циљева општинског руководства је и равномеран развој свих делова општине. Прањани су друго по величини насељено месту у нашој општини и ова донација је драгоцена јер ће и деца из Прањана и околине имати исте услове за раст и развој као и њихови вршњаци у граду.Надам се да ћемо и у будућности сарађивати на новим пројектима у интересу грађана општине Горњи Милановац“.

Овом догађају присуствовали су и председник Месне заједнице Прањани Радовин Веселиновић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић, који је искористио посету Прањанима да обиђе инфраструктурне објекте у овом делу наше општине.

Previous Пријем за делегације из иностранства

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I