Eng

Es

It

Sp

Амбасадор Шведске посетио Горњи Милановац

Амбасадор Шведске посетио Горњи Милановац

Амбасадор Шведске у Републици Србији Његова Екселенција Јан Лундин посетио је општину Горњи Милановац и компанију „Тетра Пак“. Председник општине Горњи Милановац састао се са амбасадором Лундином, након чега су, у пратњи директора за југоисточну Европу Франческа Фаеле, директора фабрике Јована Глигоријевића, директора за развој и инвестиције Индире Петровић и менаџера центра за дизајн Андреја Милутиновића, обишли погон ове, у светским размерама, познате и признате компаније која послује у нашем граду.

Председник општине истакао је, након сусрета, да је изузетно задовољан како је протекао састанак са амбасадором Лундином и посебно је похвалио менаџмент „Тетра Пака“ у Горњем Милановцу, који је успео да од ове фирме створи бренд који је препознат у свим деловима света. Према његовим речима, посебно је значајно што је ова фирма један од најуспешнијих српских извозника и као таква омогућава да млади и школовани људи из наше општине имају могућност да се запосле и остану у свом родном граду.

Председник општине искористио је прилику да лично позове амбасадора Лундина да присуствује обележавању Дана општине Горњи Милановац, 23. априла 2017. године.

Previous Начелник Општинске управе о актуелним темама

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I