Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран пут Бершићи – Галич

Асфалтиран пут Бершићи – Галич

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић присуствовали су данас асфалтирању локалног пута број 26 (Бершићи – Галич). Асфалтирано је 1500 метара пута, за шта је из буџета општине издвојено 5.668.524,00 динара.Мештани су у разговору са председником општине изразили захвалност што је пут урађен и што се једнака пажња посвећује свим месним заједницама.

„Од ове године, општина Горњи Милановац је по први пут у буџету определила посебна средства за асфалтирање, уређење и поправку локалних путева. До ове године, грађани су и за локалне путеве прикупљали део средстава, а део улагала локална самоуправа.Сада општина плаћа из буџета целокупне радове на локалним путевима. Данас је на Галичу урађено 1500 метара локалног пута, још нам преостаје 2500 метара да га у целости спојимо са Срезојевцима и путем за Чачак, и то ћемо у наредним годинама урадити. Овај пут је од великог значаја за општину јер спаја два града и овим путем се може стићи од Милановца, преко Бершића и Галича, до Чачка. Овасаобраћајница се мора чистити током зиме, с обзиром да до ових година није била проходна и није се чистила, Јавно предузеће за изградњу ће преузети на себе обавезу да чисти овај пут у делу где је урађен нови асфалт“, рекао је председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

На територији општине Горњи Милановац у току су инфраструктурни радови на изградњи и асфалтирању улица у граду, локалних и некатегорисаних путева. У буџету општине Горњи Милановац за 2017. годину за путну инфраструктуру укупно је издвојено 148.813.179,00 динара.

Previous Усвојен Извештај о извршењу буџета

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I