Eng

Es

It

Sp

Асфалтирани путеви у Грабовици и Доњој Врбави

Асфалтирани путеви у Грабовици и Доњој Врбави

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић присуствовали су асфалтирању локалног пута у месној заједници Грабовица. Радови у вредности од 4.085.485,20 динара финансирају се из буџета општине Горњи Милановац.

„Локални пут у Грабовици је значајна саобраћајница за овај део општине, а уједно и алтернативни путни правац на путу Горњи Милановац – Крагујевац. Асфалтира се 830 метара деонице пута која има највише оштећења. Овај пут је изузетно значајан за Грабовицу, овде имамо пуно деце, три пута дневно пролази и аутобус који превози ученике, тако да чинимо све да мештанима обезбедимо све услове да овде остану да живе и раде“, рекао је председник Месне заједнице Грабовица Милета Тешић.

У месној заједници Доња Врбава асфалтирано је 500 метара локалног пута.

„Асфалтиран је пут у дужини од 500 метара у месној заједници Доња Врбава, који повезује општину Горњи Милановац са општином Кнић. Радови се у целости финансирају из буџета општине и овим путем се захваљујем председнику општине Дејану Ковачевићу што је и Доњу Врбаву уврстио у списак месних заједница у којима се асфалтирају путеви. Укупна вредност радова износи 2.646.739,20 динара. Нама је у плану, у септембру, да урадимо још један километар пута у засеоку Мокро поље у Доњој Врбави, по систему да на динар учешћа мештана, општина издвоји три. Овај путни правац,који је завршен,веома је значајан за мештане Доње Врбаве, али и за мештане села у општини Кнић, која гравитирају ка општини Горњи Милановац, јер ће и њима бити олакшано путовање“, истакао је председник Месне заједнице Доња Врбава Зоран Радовановић.

Previous Наставак улагања у пољопривреду и село

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I