Eng

Es

It

Sp

Дан отворених врата

Дан отворених врата

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић данас је, са сарадницима, у оквиру акције „Дан отворених врата“, разговарао са грађанима у циљу заједничког дефинисања проблема и њиховом што бржем и успешнијем решавању.

Поред председника општине, пријему су присуствовали и заменица председника Јадранка Достанић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић.

„Ови пријеми су добра прилика да грађани на једном месту разговарају са руководством општине и директорима јавних предузећа. Проблеме које грађани износе најозбиљније схватамо и трудимо се да учинимо све што је у нашој могућности да им помогнемо. Стручне службе ће наредних дана поступити и грађани ће добити одговор шта је учињено по њиховом питању“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић након завршеног пријема.

Previous Предузеће Рудник и Флотација Рудник ДОО прво и једино предузеће у Србији – добитник међународног признања Европске агенције за безбедност и здравље на раду

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I