Eng

Es

It

Sp

Конвој травел нови линијски превозник

Конвој травел нови линијски превозник

Посао превоза путника на подручју општине Горњи Милановац од данас ће обављати предузеће „Конвој травел“. После готово пет деценија, општина се определила за другог превозника, јер је Аутопревоз Горњи Милановац пре пар месеци тражио да се уговор преиспита, а на поновљени конкурс нису аплицирали.

Председник општине Горњи Милановац данас је потписао уговор којим се посао превоза путника на локалу поверава предузећу „Конвој травел“, које од почетка школске године врши и превоз ђака.

Приликом потписивања испред „Конвоја Травела“ господин Младен Нешковић изразио је захвалност на повереном послу превоза ученика и путника и да ће посао бити обављен у интересу и на задовољство путника, Општине и ове превозничке фирме. Председник Мирковић је честитао новом превознику на добијеном послу, али се уједно и захвалио дугогодишњем досадашњем превознику „Аутопревозу“ на доброј сарадњи, пожелевши бржи пословни опоравак.

Аутропревоз Горњи Милановац, подсећамо је био једини превозник ђака и путника на подручју Горњег Миалновца пуних пет деценија. Пре пар месеци су затражили преиспитивање уговорних односа, а након тога одустали од овог посла. У наредним данима општина ће извршити наплату заосталих потраживања од Аутопревоза.

Previous Млади за младе

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I