Eng

Es

It

Sp

Липовац добија нови асфалт

Липовац добија нови асфалт

На територији општине Горњи Милановац наставља се са изградњом локалне путне инфраструктуре. Тим поводом, радове на асфалтирању локалног пута у месној заједници Липовац обишли су начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић.

„Након локалног пута у месној зајдници Прањани (Прањани – Аеродром) у дужини од 520 метара, који је асфалтиран пре неколико дана, данас се наставља са асфалтирањем локалних путева на територији општине Горњи Милановац. Налазимо се у месној заједници Липовац, где је у току асфалтирање прве деонице локалног пута у дужини од 500 метара. У наредних неколико дана ће бити асфалтирано још 1000 метара. Приликом асфалтирања локалних путева имамо одличну сарадњу са Јавним предузећем за изградњу општине, које нам пружа сву неопходну техничку подршку и припрему градилишта пре почетка асфалтирања. Асфалтирање локалних путева се у целости финансира из буџета општине Горњи Милановац. Ова инвестиција у Липовцу износи 8 милиона динара“, рекао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.

„Јавно предузеће за изградњу општине Горњи Милановац учествовало је на припреми за асфалтирање локалног пута, тако што је у целој дужини урађен ископ канала и постављене су цеви на улазима у домаћинства. Тиме смо смањили и саме трошкове изградње овог локалног пута“, истакао је директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић.

У буџету општине Горњи Милановац за 2017. годину за путну инфраструктуру укупно је издвојено 148.813.179,00 динара.

Previous Санација путева оштећених изградњом ауто-пута

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I