Eng

Es

It

Sp

Ниже цене улазница за базен

Ниже цене улазница за базен

Председник општине најавио је, након седнице Општинског већа, новине у раду „Спортско-рекреативног центра“ и нове инвестиције.

„Општина Горњи Милановац определила је око 3 милиона динара за адаптацију базена, с обзиром да у претходних 30 година није ништа улагано. Неопходно је било да се санира мали базен и угради нова филтер станица, тако да ће и квалитет воде бити бољи у односу на прошле сезоне. Радови су у пуном јеку и до 18. јуна би требало да буду готови“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.

Општинско веће јуче је донело Закључак о давању сагласности на одлуке Привременог Управног одбора Установе „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац о издавању у закуп пословног простора на градском базену у Горњем Милановцу и на измене Ценовника услуга Установе „Спортско – рекреативни центар“.

„Цене карата за Градски базен ће у овој купалишној сезони бити знатно повољније него претходних година, па ће износити 150 динара за одрасле, 100 динара за ученике основних и средњих школа, породична сезонска карта 8000 динара, индивидуална сезонска карта 3000 динара, док је за децу до 7 година улаз на базен бесплатан у пратњи родитеља“, истакао је в.д. директора Установе „Спортско – рекреативни центар“ Предраг Марковић.

„Желимо да цене улазница буду приступачне за свакога и због тога су ове године оне јефтиније. Један од наших циљева је да у оквиру постојећег комплекса спортских терена и базена изградимо затворени базен и надам се да ћемо до краја године завршити пројекат, како би у наредној кренули у његову изградњу“, рекао је председник општине.

Previous Одржана седница Општинског већа

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I