Eng

Es

It

Sp

Посета представника Стрељачког савеза Србије

Посета представника Стрељачког савеза Србије

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић уприличио је пријем за представнике Стрељачког савеза Србије. Делегацију су предводили потпредседник Савеза Никола Марић и државна репрезентативка Андреа Арсовић.

Главни разлози посете су давање на коришћење електронске мете Стрељачкој дружини „Драган Јевтић Шкепо“ и извесно домаћинство Горњег Милановца Државном првенству у стрељаштву 28. и 29. априла 2018. године.

Никола Марић истакао је да је Стрељачка дружина из Горњег Милановца клуб који је у претходне две године највише напредовао и велику пажњу посвећује млађим категоријама и да је електронска мета стимуланс за даље напредовање. На седници Управног одбора Стрељачког савеза у четвртак биће одлучено ко ће бити домаћин државног првенства, а највеће шансе за домаћинство има Горњи Милановац и Спортска хала „Бреза“.

Председник општине Дејан Ковачевић истакао је да је захвалан на подршци коју Стрељачки савез посвећује Стрељачкој дружини „Драган Јевтић Шкепо“ и истакао да је поносан на наше младе стрелце. Према његовим речима општина је спремна да подржи спортска такмичења али у исто време не жели да расипа новац грађана. Општина ће помоћи организацију државног првенства уколико Управни одбор Савеза у четвртак одлучи да је Горњи Милановац домаћин.

Државна репрезентативка и учесница две Олимпијаде Андреа Арсовић истакла је да је одушевљена Горњим Милановцем и изразила наду да ће у априлу имати прилику да се такмичи у хали „Бреза“.

Процена је да ће на државном првенству у априлу учествовати око 300 такмичара.

Previous Одржана седница Скупштине општине

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I