Eng

Es

It

Sp

Потписан протокол о сарадњи градова и општина слива Западне Моравe

Потписан протокол о сарадњи градова и општина слива Западне Моравe

У Краљеву су потписани Протокол о сарадњи градова и општина слива Западне Мораве и Протокол о сарадњи градова и општина слива Колубаре. У име општине Горњи Милановац Протоколо сарадњи градова и општина слива Западне Моравепотписао је председник општине Дејан Ковачевић.

Осим градоначелника и председника општина, који су потписници Протокола, свечности су присуствовали и начелник Сектора за ванредне ситуације Предраг Марић, в.д. директора Канцеларије за управљење јавним улагањима Марко Благојевић, државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Иван Бошњак, државни секретар Министарства пољопривреде и заштите животне средине Велимир Станојевић, генерални секретар Сталне конференције градова и општина (СКГО) Ђорђе Станичић и представник УНДП-а у Србији Жарко Петровић.

Протокол о сарадњи сачињен је на принципима партнерства, консензуса, транспарентности, одговорности, заједничког планирања, усклађивања активности и међусобног информисања.

Уз помоћ Канцеларије за управљање јавним улагањима, СКГО и Програма за развој Уједињених нација (УНДП) покренута је иницијатива за потписивање Протокола, а у циљу смањења ризика, брзог одговора и опоравка након елементарних непогода и других опасности, а иста иницијатива је на позив Ваљева проширена и на слив Колубаре.

Previous ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ БЕЗ ОБАВЕЗЕ ОБНОВЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТВА У 2017. И 2018. ГОДИНИ

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I