Eng

Es

It

Sp

Председник општине Дејан Ковачевић добитник признања „Капетан Миша Анастасијевић“

Председник општине Дејан Ковачевић добитник признања „Капетан Миша Анастасијевић“

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић добитник је признања „Капетан Миша Анастасијевић“, за унапређење привредног и друштвеног амбијента у Региону. Признање је уручено у Сали Скупштине града Чачка.

„Привреда општине Горњи Милановац је карактеристична, пре свега, по прерађивачком сектору, трговинским и услужним делатностима.

За разлику од већине осталих општина, највећи број предузећа успешно се трансформисао и привреда општине важи за једну од најздравијих у Републици Србији. На територији општине Горњи Милановац данас имамо преко 2000 активних предузетничких радњи и привредних друштава.

Значајну подршку афирмацији пословног амбијента у региону даје општинска власт Горњег Милановца, коју од прошле године предводи агилни председник општине Дејан Ковачевић. Са дипломом индустријског менаџмента и са богатим искуством стицаним у ДДОР-у и другим угледним компанијама, Ковачевић је и активан друштвени и јавни радник, од 2012. Године одборник у Скупштини општине Горњи Милановац, а од 2014.године народни посланик у Народној скупштини Србије.

Просперитетна локална самоуправа коју води прегалац и стваралац, а (прегаоцу Бог даје махове, каже песник) општина Горњи Милановац и господин Дејан Ковачевић заслужени лауреат овог друштвеног признања”, речено је приликом доделе признања.

Previous Посета Краљевини Норвешкој

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I