Eng

Es

It

Sp

Радови на петљи код Норвешке куће

Радови на петљи код Норвешке куће

Од 14. августа настављени су радови у склопу II фазе радова, на делу укрштања државних путева I Б реда број 22 (деоница Љиг – Прељина) и II А реда број 177 (Таково – Неваде), петља „Мала вага“ код Норвешке куће. Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић посетили су градилиште и обишли радове.

„Данас смо обишли радове који се изводе на петљи „Мала вага“, на уласку у Горњи Милановац из правца Чачка. Завршетком ових радова решава се проблем који постоји још од изградње Ибарске магистрале. Вредност радова је око 36 милиона динара. Рок за завршетак је 15. новембар, мада очекујем да ће извођачи радова пре рока да заврше овај део. Динамика извођења радова је за сада добра. Завршетком радова решићемо и питање површинских вода које долазе од насеља изнад Норвешке куће и то нам је важно због пута који води за Луњевицу. Желим да се захвалим и Јавном предузећу „Путеви Србије“ и господину Дробњаку јер су наставили радове чијим завршетком добијамо једну потпуно нову петљу за улазак у Горњи Милановац“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.

„Радимо потпуно нову асфалтну подлогу која ће бити ојачана. Потрудићемо се да посао завршимо пре рока јер нам полако стиже и јесен, како би избегли лоше време које би ометало радове. Завршетком радова добија се нова петља за улазак у град и Луњевицу, као и за искључење ка Београду“, истакао је Миломир Живановић из предузећа „Штрабаг Путеви Чачак“.

Изградњом петље додатно се повећава и безбедност свих учесника у саобраћају на овој деоници Ибарске магистрале.

Previous Састанак са инвеститорима из Немачке

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I