Eng

Es

It

Sp

Туристичка организација општине на Сајму туризма

Туристичка организација општине на Сајму туризма

Туристичка организација општине Горњи Милановац учествовала је на педесетом Међународном сајму туризма у Новом Саду, који је одржан од 5. до 7. октобра 2017. године.

У оквиру штанда „Централна Србија“, Туристичка организација општине Горњи Милановац наступила је заједно са Градском туристичком организацијом Крагујевца и Туристичким организацијама општина Баточина, Кнић, Рача и Деспотовац.

Јубиларни Сајам туризма свечано је отворио потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић, а централна тема била је „Културна разноликост у Дунавском региону, спајање локалног, регионалног и свега оног што представља туристичку допуну кроз регионалну сарадњу и културу“.

Представило се 250 излагача, што је двоструко више него прошле године, а успешнијој и бољој понуди допринеле су стручне међународне конференције, дегустације вина и гастрономских специјалитета, представљање туристичких понуда из иностранства, као и изложба „Путевима римских императора“, која је по први пут представљена широј јавности у Србији.

Чланица Општинског већа Горњег Милановцазадужена за туризам и културу Јасмина Марић учествовала је на „Првој регионалној конференцији о предузетништву“, приређенoj као увод у Сајам предузетништва, који ће бити одржан следеће године. У оквиру панел дискусије на тему „Пољопривреда, угоститељство и туризам као пословна шанса породичних предузећа у региону“, чланица Општинског већа уједно је пpoмовисала туризам општине Горњи Милановац и кроз нови видео спот Туристичке организације.

Туристичка организација општине Горњи Милановац представила је своју туристичку понуду многобројним посетиоцима Сајма, активно и путем промотивног материјала. Посетиоци су изразили посебно интересовање за туристичке потенцијале планине Рудник, Такова, Коштунића, сеоски туризам, као и за туристичку понуду у самом граду.

Учешће на Сајму у Новом Саду од изузетног је значаја за промоцију туризамаопштине Горњи Милановац, јер велики број посетилаца наше општине управо долази из Војводине.

Previous Реконструкција месне канцеларије у Угриновцима

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I